AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D Wireframe

Hi,

I created a model in AutoCAD Plant 3D 2021. I have Object Enablers Installed In my PC with the same version. But when I append model in Navisworks Manage 2020 Some components showing in 2D Wireframe (Pipe Fittings see Attached Snap).

I checked in Scene Statics in Which I found “Missing Object Enabler”. I uninstalled and Installed it again and reload the model, but the problem is same. What is the problem?

 

AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D WireframePipe Fititings Appear in Wireframe

AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D WireframePipe Fititings Appear in Wireframe

AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D WireframePipe Fititings Appear in Wireframe

AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D WireframePipe Fititings Appear in Wireframe

AutoCAD Plant 3D: Some components missing in 2D WireframeWhole Model Selected

Admin: I edited your original question because it had multiple different questions within in.

Please post just one question at a time so the community can help.

on May 27, 2020.
Add Comment
1 Answer(s)

It might be an issue of incompatible file formats. From what I understand, you imported a model from AutoCAD Plant 3D 2021 to Navisworks Manage 2020. Autodesk is notorious for not having the best backwards compatibility, i.e. if you make a model on a 2021 program, it might not open right in your 2020 program.

Answered on July 21, 2020.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.